Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Nieuwe elektrische fietsen Gebruikte elektrische fietsen
Over ons Service & Garantie

Collectie 2021

Aanbod fietsen

Openingstijden


Ma:  Gesloten
Di:  van 7.00 tot 18.00 uur
Wo:  van 7.00 tot 18.00 uur
Do:  van 7.00 tot 18.00 uur
Vr:  van 7.00 tot 18.00 uur
Za:  van 7.00 tot 16.00 uur
Zo:  Gesloten
 
wij eten van 12.00 tot 13.00
in de winterperiode geen koopavond.

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. A. Janssens & Zn is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van A. Janssens & Zn of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan A. Janssens & Zn worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. A. Janssens & Zn heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat A. Janssens & Zn links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van A. Janssens & Zn van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright A. Janssens & Zn 2021.

Deel het met uw vrienden!